Please enable JS

Recuperació de dades

Lancardona.com

Recuperació de dades

Més de 20 anys d'experiència en la recuperació de dades, la satisfacció de més de 1500 clients
Treballem amb ordinadors portàtils, servidors empresarials amb o sense RAID, sistemes de còpia de seguretat, dispositius multimèdia externs, com ara discs durs externs, unitats flash o disc USB portàtil, així com qualsevol tipus de memòria SD MicroSD, Memory Stick, Compact flash.
Realitzem pressupostos totalment gratuïts.
Recuperem dades a tota la península Ibèrica, les Illes Balears i les Illes Canàries.
Servei de recollida de disc dur per tota la península Ibèrica.
Esquema intern del disc dur
Un disc dur és un element generalment metàl·lic i rectangular amb un pes d'aproximadament entre 300 i 500 grams, la seva funció és salvaguardar les dades, independentment de la seva forma o contingut, així bé hi podràs gravar des de documentació d’empresa, la facturació, fins a fotos, música i fins i tot vídeo.
En aquest simple diagrama mostrem un disc dur seccionat de manera que puguem veure de manera esquemàtica els elements que inclou la caixa metàl·lica del disc dur, hem assenyalat els discs de dades o plats, que són aquells discs metàl·lics que contenen les dades, la separació entre ells de vegades és microscòpica per la qual cosa una simple mota de pols pot ratllar-los, en aquest esquema hem exagerat les proporcions de manera que es puguin reconeixer les diferents parts del disc.
El xassís del disc, la carcassa
El disc dur en sí, com a element físic està protegit per una estructura metàl·lica totalment segellada i a la que no podrem accedir sense les eines professionals necessàries, menció especial que fem sobre el perill d'intentar obrir un disc per un mateix, ja que parlem d’un tipus de material molt tecnològic. El disc dur sempre estarà dins d'una closca de metall estanc en la qual només una petita mota de pols pot ratllar els plats dels discos i així perdre les teves dades. Mai no intentis obrir un disc dur pel teu compte, acut a autèntics professionals com nosaltres, que li oferim una total garantia per recuperar les seves dades.
Els caps de lectura del disc dur
Els capçals de lectura són els dispositius que es mouen al voltant de la superfície del disc mentre giren a tota velocitat, al seu extrem més allunyat tenen el lector de dades, un únic cap de lectura tindrà tantes agulles com plats de disc tingui el disc dur.