Please enable JS

G Suite i Chrome Enterprise

Lancardona.com

G Suite i Chrome Enterprise

G Suite facilita molt el treball en equip
Treballa de forma segura en el núvol amb Chrome Enterprise
Prengui decisions cara a cara de manera més ràpida
Utilitza calendaris compartits per veure quan estan disponibles les altres persones i programar reunions amb invitacions automàtiques per correu electrònic.
Amb un sol clic, converteixi la seva reunió en una videoconferència des de qualsevol ordinador, telèfon o tablet amb càmera.
Comparteixi la pantalla per revisar el seu treball en equip i prendre decisions en el moment.

Col·labori en temps real.
Treballi fàcilment amb documents, fulls de càlcul i diapositives en tots els seus dispositius, tingui o no Internet.
Treballeu en un mateix document amb els seus companys d'equip o amb persones alienes a la seva empresa. Vegi les modificacions a mesura que els altres ingressen contingut, comuniqueu per mitjà d'un xat integrat i faci preguntes usant els comentaris.
Diverses persones poden treballar de forma simultània i tots els canvis es guarden automàticament.

Emmagatzemi i comparteixi arxius en el núvol.
Mantingui tot el seu treball en un sol lloc amb accés segur des del seu ordinador, telèfon o tablet.
Convidi ràpidament a altres persones a veure un arxiu, descarregar o col·laborar-hi sense necessitat d'enviar correus electrònics amb arxius adjunts.


Protegeixi les seves dades i dispositius
Protegiu les dades de la seva empresa amb opcions de seguretat, com la verificació en dos passos i l'inici de sessió únic, i utilitzeu l'Administració de dispositius mòbils per mantenir les seves dades protegides si es perd un dispositiu o hi ha rotació de personal.
Arxiu els correus electrònics i els xats registrats, i controli durant quant de temps es retenen.
Definiu fàcilment la configuració de seguretat des d'una consola de l'administrador centralitzada i comuniqui per telèfon o correu electrònic amb Atenció a el client de Google per obtenir ajuda les 24 hores, tots els dies.
Un sistema operatiu, un navegador i dispositius que funcionen
Google Chrome Enterprise permet fer ús de les funcions per a empreses de Chrome US, el navegador Google Chrome i els dispositius Chrome. Amb elles, els equips de TI poden proporcionar als empleats que treballin en el núvol totes les eines que necessiten.Veu sempre un pas per davant dels hackers en tots els punts de connexió
A través d'una combinació d'actualitzacions periòdiques, la capacitat de donar respostes i solucions ràpidament, la detecció de vulnerabilitats a escala i un sistema d'avisos de seguretat fàcil d'usar, pots protegir de forma proactiva als empleats enfront d'amenaces desconegudes.Cost total de propietat
Descobreix com poden ajudar-te els Chromebooks a disminuir els costos, simplificar les operacions, minimitzar els riscos de seguretat i reduir els períodes inactius.Integra el núvol en el teu entorn laboral com ja fas en molts àmbits de la teva vida
Actualment, la plantilla laboral depèn de la tecnologia del núvol per a romandre interconnectada; però, en el futur pròxim, els professionals la utilitzaran per mantenir la seva productivitat com a treballadors del núvol. Aquest sistema els permetrà realitzar més tasques, fins i tot en els dies en què sorgeixen imprevistos i han de treballar des de casa. Chrome Enterprise s'integra a la perfecció amb G Suite per migrar les dades a una ubicació segura a la qual es pugui accedir des de qualsevol lloc i dispositiu. Si t'interessa aquest tema, pots seguir llegint a l'respecte.