Please enable JS

Microsoft Azure

Lancardona.com

Microsfot Azure

Què és l'Azure?
La seva aplicació. El seu marc. La seva plataforma. Tot val.
Microsoft Azure és un clúster de serveis integrats en el núvol (anàlisis, processos, bases de dades, mòbils, xarxes, emmagatzematge i web) que creix cada dia, per moure's més ràpidament, anar més enllà i estalviar diners. Això és el que podeu fer amb l'Azure...
Obtenir més productivitat
Qualsevol desenvolupador o professional de TI pot ser productiu amb Azure. Les eines integrades, les plantilles pre-construïdes i els serveis gestionats faciliten enormement la ràpida compilació i gestió d'aplicacions empresarials, per a mòvils, web i Internet de les coses (IoT), utilitzant els coneixements que ja té i les tecnologies que ja coneix.
Utilitzar una plataforma de servei en núvol flexible i oberta
L'Azure suporta la major selecció de sistemes operatius, llenguatges de programació, marcs, eines, bases de dades i dispositius. Executeu els contenidors Linux amb integració Docker; construiu aplicacions amb JavaScript, Python, .NET, PHP, Java, Node.js; Creeu back-ends per a dispositius iOS, Android i Windows. El servei de núvol de l'Azure és compatible amb les mateixes tecnologies en les que milions de desenvolupadors i professionals de TI ja confien.


Amplieu el vostre TI existent
Alguns proveïdors de serveis en el núvol obliguen a escollir entre un centre de dades del client i el núvol. Aquest no és el cas a l'Azure, que s'integra fàcilment amb el vostre entorn de TI actual a través de la xarxa més gran de connexions privades segures, solucions de base de dades i emmagatzematge híbrids, així com funcions de residència i encriptació de dades, de manera que els vostres recursos romanen just on els necessites. I, amb Azure Stack, podeu incloure el model de desenvolupament i implementació d'aplicacions de l'Azure al vostre centre de dades. Les solucions de núvol híbrid de l'Azure ofereixen el millor d'ambdós mons: més opcions de TI, menys complexitat i menys costos. És per això que és un dels millors serveis de informàtica al núvol disponibles.
Escaleu d'acord a les vostres necessitats, pagueu per ús
Els serveis de Azure de pagament per ús es poden escalar o reduir verticalment amb rapidesa per adaptar-se a la demanda, de manera que només pagueu pel que feu servir. La facturació per minut i el compromís d'adaptar-nos als preus de la competència per als serveis d'infraestructura més populars, com ara el procés, l'emmagatzematge i l'ample de banda, fan possible que sempre obtingueu la millor relació qualitat-preu.
Protegiu les vostres dades
Sabem que algunes organitzacions encara estan receloses del núvol. Per això, Microsoft ha adoptat un compromís líder en el sector per protegir les vostres dades i la vostra privadesa. Vam ser el primer proveïdor de serveis en el núvol reconegut per les autoritats de protecció de dades de la UE pel nostre compromís de complir amb l’estricta legislació de privacitat de la UE. Microsoft també va ser el primer dels principals proveïdors de serveis en el núvol a adoptar el nou estàndard internacional de privadesa en el núvol, ISO 27018. També vam crear Azure Government, una versió independent de l'Azure dissenyada per satisfer els estrictes requisits de compliment de les agències públiques dels EUA.
Executeu les vostres aplicacions en qualsevol lloc
Com el millor servei al núvol de Microsoft, l'Azure s'executa en una xarxa mundial de centres de dades administrats per Microsoft en 32 regions, és a dir, més països i regions que Amazon Web Services i Google Cloud junts. Aquesta superfície mundial de creixement ràpid proporciona tones d'opcions per executar aplicacions i assegura un alt rendiment per al client. L'Azure és també el primer proveïdor multinacional de núvol multinacional a la Xina continental.
Preneu decisions més intel·ligents
Els serveis d'anàlisi predictiu de l'Azure, com Machine Learning, Cortana Analytics i Stream Analytics, estan redefinint la intel·ligència empresarial. Preneu decisions més intel·ligents, milloreu el servei al client i traieu partit a les noves possibilitats de negoci de les dades de Internet de les coses, ja siguin estructurades, no estructurades o en streaming.
Compteu amb un servei en el núvol de confiança
No esteu segurs de com triar un proveïdor de serveis en el núvol? Des de petits projectes de desenvolupament i proves fins a llançaments internacionals de productes, Azure està dissenyat per gestionar qualsevol càrrega de treball. Més del 66% de les empreses de la llistat Fortune 500 confien en Azure, ja que ofereix serveis amb Acords de Nivell de Servei de grau empresarial, suport tècnic ininterromput i supervisió continua de l’estat dels serveis. Entre els clients es troben Skanska, Heineken, 3M, Dyson, Paul Smith, Mazda, GE Healthcare, Trek, McKesson, Milliman, Towers Watson, NBC Sports, TVB i molts, molts més.