Please enable JS

Crypt0L0cker

Lancardona.com

crypt0l0cker

Podem desencriptar els arxius del teu ordinador!
Contacta amb nosaltres omplint el formulari de contacte i et farem un pressupost sense compromís
Només necessitem un arxiu de mostra que s'hagi encriptat per poder comprovar si podem desencriptar el seu ordinador o servidor. En cas que puguem desencriptar el fitxer de mostra, et garantim que podem desencriptar la resta de l'ordinador.
El cost d'aquest servei oscil·la entre els 200 i els 500 euros depenent del nombre d'ordinadors infectats i la urgència, i només es cobra si es desencripta al 100%
Què és el virus Crypt0L0cker?
El virus de Crypt0L0cker és un ransomware perillós que està configurat per encriptar arxius importants d'empreses i particulars, encripta totes les dades que troba siguin del format que siguin. Després de bloquejar aquests fitxers, el ransomware demana que es faci un pagament a canvi de revelar el codi necessari per desencriptar els fitxers bloquejats.
Quant hauries de pagar per aconseguir aquest codi?
Els hackers han estat demanant entre 100€ i 150€ per generar aquest codi, però ara estan demanant a la gent entre 300€ i 1500€. Desafortunadament, no hi ha cap garantia que després de fer el pagament et facilitin un codi real que t’ajudi a desencriptar els teus arxius. No oblidis que els hackers són criminals i no pots confiar en ells.
Com pot Crypt0L0cker infectar el meu ordinador?
Aquest ransomware es distribueix principalment a través de campanyes de correu electrònic deslleials que es presenten com a notificacions aparentment del govern. Poden semblar alertes que parlen sobre excés de velocitat o notificacions similars, per lo que sempre hauríes de comprovar tots els correus que arribin a la safata d'entrada. Si un missatge està ple d'errors gramaticals, hi ha una gran possibilitat que sigui fals. A més, hauries de prestar atenció al remitent i, si tens alguna sospita o preocupació, escriu-li un correu electrònic per assegurar-te que sigui legítim. A més, se sap que aquests virus i ransomware s'han estès amb l'ajuda d'alertes falses. Si un missatge ha aparegut al teu l'ordinador del no res i està ple d'informació massa bona per ser veritat, l’hauries d'ignorar, ja que fer clic fàcilment pot portar-te a la infiltració de virus com aquest.
Com treure Crypt0L0cker virus?
Malauradament, en aquests moments no hi ha una eina 100% fiable per desencriptar els arxius, ja que els hackers estan contínuament modificant el virus perquè sigui indetectable als antivirus i per fer que les eines actuals quedin obsoletes.
Tenir còpies de seguretat en local tampoc és la solució ja que el virus infecta totes les unitats d'USB i discs en xarxa que estiguin connectats en el moment de la infecció, així que llevat que tinguis la còpia de seguretat externa, aquestes queden també encriptades.
La millor solució en aquests casos és tenir una còpia de seguretat en el núvol, com ara el Backup Online que oferim, ja que aquest tipus de sistemes de backup fan els arxius siguin tan sols de lectura i no d’escriptura, evitant així aquest tipus d'infeccions.

Si ja estàs infectat i no has realitzat cap còpia de seguretat al núvol, no et desesperis perquè tenim la solució.

Font: losvirus.es